Runnabäcken 2

Vid omtyckta Runnabäcken pågår arbete för ytterligare ett nytt familjevänligt kvarter med cirka 100 bostäder. I närheten finns skolor, vårdcentral och idrottsplats. Centrum ligger på bekvämt gångavstånd.

Förstora bilden

Vid Runnabäcken bor du centralt med naturskön omgivning. Det är nära till förskolor, skolor, idrottsplats, ishall och vårdcentral. Båtplats finns att hyra på nära håll. I närheten finns också Mälaren, unik natur, vackra vandrings- och cykelleder, kommunikationer, livsmedelsaffärer och ett rikt kultur- och föreningsliv. 

Längs bäcken går en fin gång- och cykelväg som är en del av den 24 km långa Kungsörsleden. Leden följer bäckens slingrande lopp ner till Arbogaån, genom vacker lummig grönska.

I planeringen för det nya familjevänliga kvarteret Runnabäcken 2 finns cirka 100 bostäder i olika boendeformer såsom radhus, parhus och fristående hus.

Runnabäcken 2 är fortsättningen på bostadsområdet Runnabäcken 1.

Aktuellt för Runnabäcken 2

Just nu pågår en lantmäteriförrättning för området, när den är klar kan byggnationer visualiseras och marknadsföras. Håll utkik här, vi håller er uppdaterade om det aktuella läget.

Byggherrar på Runnabäcken 2

Västanfors bygg AB
Trygge AB
Werner Arkitekter AB
Industritornet AB
KFAB

Kontakt

För mer information om bostäder vid Runnabäcken 2:
Ida-Maria Rydberg
Näringslivschef
ida-maria.rydberg@kungsor.se
0227-60 04 24

För mer information om infrastruktur vid Runnabäcken 2:
Simon Lundin
Projektchef KKTAB
simon.lundin@kungsor.se
0227-60 02 64

Runnabäcken 2Förstora bilden

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: