Dagverksamhet för personer med demenssjukdom

Dagverksamheten vänder sig till personer med demenssjukdom. Vi lägger stor vikt vid god mat med trevlig samvaro och anpassade aktiviteter i en vänlig, trivsam och trygg atmosfär

Promenad i det gröna

Mål och inriktning

Målet med dagverksamheten är att erbjuda en meningsfull dag med social samvaro, trygghet och gemenskap. Målet är också att ge stöd och avlastning till närstående. Våra gästers behov och önskemål ligger till grund för planeringen av vistelsen på dagverksamheten. Vi individanpassar vår verksamhet, så att alla får uppmärksamhet och omsorg under en dag hos oss.

Mat och måltider

Vi erbjuder frukost, lunch samt eftermiddagskaffe. Maten kommer från Kung Karls kök.

Aktiviteter

Vi erbjuder social samvaro samt olika anpassade aktiviteter genom sång och musik, utevistelse, promenader, gymnastik, högläsning, korsord, kökssysslor m.m. Juvelen ligger vid Ulvesund med närhet till naturen.

Dagverksamheten är avgiftsbelagd och kostnaden hittar du under fliken Äldre och Avgifter inom äldreomsorg. Öppettider är måndag till lördag från kl. 09.30 - 14.30.

För att få komma till Juvelen måste du ha en demensdiagnos samt ansöka hos biståndshandläggaren, se fliken "Så här söker du", som gör en utredning och bedömning för att avgöra om du har rätt till dagverksamhet.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: