SMS-tjänst vid driftstörningar och viktiga meddelanden till allmänheten 

Nu förbättrar vi vår service till Kungsörs invånare genom att börja använda ett sms-baserat informationssystem. Systemet skickar SMS-meddelande till allmänheten vid till exempel vattenläckor, problem med dricksvattenförsörjningen, omfattande snöfall med begränsad framkomlighet, större omledning av trafik eller andra allmänna kommunala störningar. 

SMS-tjänst

Sms-tjänsten är ett komplement till kommunens traditionella informationskanaler som hemsida, Facebook och viktigt meddelande till allmänheten (VMA) i Sveriges Radio. Systemet skickar ut meddelande till alla i problemområdet som har ett mobilabonnemang kopplat till sin fasta adress.

Kommer du att varnas?

Sms-tjänsten används till att informera invånare om kritiska händelser. För att försäkra oss om att de flesta blir varnade så använder sig leverantören av olika register med personer och företag från olika källor.

Kolla din information

Tyvärr kan det ändå hända att det saknas information om dig eller ditt företag. Klicka på länken nedan och kontrollera vilken information som är registrerad på dig eller ditt företag.

https://kungsor.servicevarning.se/

Våra register används endast av våra varningstjänster och inte i kommersiellt syfte.

Har du funderingar eller synpunkter på funktionen är du varmt välkommen att höra av dig via e-post till: info@kungsor.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 09 april 2019

Kontakta oss

Kungsörs kommun

736 85 Kungsör

Telefon växeln: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Organisationsnr: 212000-2056

Öppettider kommunhuset

Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30

Besöksadress:

Drottninggatan 34

Tillgänglighet och dialog

Lättläst

English

Lämna synpunkt

Om webbplatsen

Translate this page: