Film och teater

I Kungsör ordnas teater både på biblioteket och på Thor Modéen-teatern. Här visas även bio. Många teaterföreställningar, och även en filmfestival vår och höst, arrangeras av Kungsörs aktiva Film- och teaterförening.

Teater för barn på biblioteket

Biblioteket ordnar teatrar för barn med jämna mellanrum under året. Hit kan du och ditt barn gå gratis och se olika teaterföreställningar. Tid och datum för teatertillfällena hittar du i evenemangskalender på förstasidan.

Film och teater på Thor Modéen-teatern

Olika biofilmer och större teatrar visas på den anrika Thor Modéen-teatern. Thor Modeén-teatern ligger på Drottninggatan mitt i centrum.

Teatertillfällena hittar du i kommunens evenemangskalender. Bioprogrammet
finns på Thor Modéen-teaterns egen webbplats.

  Kungsörs Film- och teaterförening

  I Kungsör finns det en aktiv film- och teaterförening som varje år arrangerar ett tiotal film- och teaterföreställningar. Arrangemangen är oftast på Thor Modéen-teatern. Alla föreställningar läggs ut i kommunens evenemangskalender och biljetter kan du oftast köpa på biblioteket.

  Teaterbussar

  För att öka tillgängligheten till Västmanlands Teater i Västerås, arrangerar teatern gratis bussresor från länets orter till utvalda föreställningar. Teaterbussarna går tur och retur från Järnvägsstationen i Kungsör.

  Boka din biljett och kostnadsfria teaterskjuts drygt en vecka innan föreställningen. Sen stängs bussbokningen och ni får info om avgångstider- och platser.

  Kontakt för den här sidan:

  Senast uppdaterad: