Ledig mark

Här kan du hitta verksamhetsmark i Kungsör.

Fabriksgatan/Företagspark Sliparen

Välkommen till ett av länets bästa företagsklimat och ett strategiskt läge mitt i Västra Mälardalen. Ditt företag etablerar du på någon av våra byggklara industritomter.

Byggklara industritomter

Vid Företagspark Sliparen erbjuder Kungsörs kommun industritomter på 4500 kvm - 12600 kvm. Det centrala läget ger stora möjligheter. Grannkommunerna Eskilstuna, Köping och Arboga når du på 20 minuter. Västerås och Örebro finns inom 45 minuter och Stockholm inom 1,5 timmar.

Intresserad av verksamhetsmark i Kungsör?

Här anmäler du intresse för ledig verksamhetsmark i Kungsörs kommun.

Din intresseanmälan tas emot och matchas mot befintlig, redan detaljplanelagd verksamhetsmark. Den ligger sedan delvis också till grund för det fortlöpande arbetet med framtagande av nya detaljplaner.

Västra Mälardalskartan

Västra Mälardalskartan visar var det finns ledig mark. Klicka på ett område i kartan för att läsa om respektive område.

Nära till allt i Kungsör

I Kungsör är det nära till både natursköna upplevelser såväl som kontakt med kommun och näringsliv. Här finns ett personligt och stort engagemang där människor och företag kan trivs och växer. Nya bostadsområden byggs upp och företag får möjlighet att expandera. Vi arbetar på många sätt och tillsammans med andra för att underlätta både för blivande och etablerade företagare och innovatörer. Kungsör blev årets Tillväxtkommun i Västmanland 2018, 2020 och 2023.

Välkommen med din förfrågan

Funderar du på att etablera ditt företag och köpa mark i Kungsör?
Tveka inte att kontakta kommunens näringslivschef Ida-Maria Rydberg,
0733-610147, alicia.johansson@kungsor.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: