Lämna din synpunkt

Om du har synpunkter, förslag på förändringar, klagomål eller vill uppmärksamma oss om något du tycker fungerar bra i våra verksamheter, hör av dig till oss!

Vi som arbetar i Kungsörs kommun tar gärna emot din hjälp med att förbättra och utveckla kvaliteten i kommunens tjänster.

Använd gärna formulären nedan för att lämna dina synpunkter. Vi ser till att de vidarebefordras till dem eller den i kommunen som berörs.

Givetvis kan du välja att vara anonym, men för att få ett svar från oss måste du ha kryssat i att du vill ha det och fyllt i dina kontaktuppgifter.

Enligt Dataskyddsförordningen, får ingen registrering av personuppgifter ske utan uppgiftslämnarens medgivande. Genom att klicka på "Skicka" godkänner du att Kungsörs kommun lagrar de uppgifter du lämnat, exempelvis ditt namn och din e-postadress, för att kunna nå dig när vi ska svara.

Offentlighetsprincipen gäller

Tänk på att allt som skrivs till kommunen är en allmän handling och nästan allt därför blir offentligt. Det innebär bland annat att alla som begär att få ta del av innehållet i ett meddelande har rätt att göra det i de flesta fall. 

I undantagsfall kan din handling eller delar av den sekretessbeläggas. Det krävs dock en laglig grund för att sekretessbelägga en skrivelse.

Gäller det känsliga uppgifter, kontakta oss gärna per telefon.

Vad gäller din synpunkt?

Bibliotek, information, kultur, turism
Bygg, miljö, gator, parker
Fritidsanläggningar
Förskola, skola, fritidshem
Social service, vård och omsorg
Företag och arbete
Övrigt

Fler möjligheter att tycka till

Har du en idé om hur Kungsörs kommun kan utvecklas? Då kan du lämna ett medborgarförslag.

Visselblåsarfunktion för dig med arbetsrelation till Kungsörs kommun

Inom Kungsörs kommun och bolag är vi angelägna om att leva efter våra riktlinjer, principer och gällande lagar. Vi vill göra det möjligt att tidigt fånga upp och agera på signaler om eventuella missförhållanden inom organisationen. Därför har vi en visselblåsarfunktion för dig som har en arbetsrelation till Kungsörs kommun.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: