Restaurang Misteln

På restaurang Misteln serveras vällagad mat i en ljus och trivsam miljö. Restaurangen ligger i servicehuset Misteln på Kinnekullevägen 7 och har öppet årets alla dagar både för dig som bor på servicehuset men också för matgäster utifrån. I restaurangen finns plats för 70 gäster. Restaurang Misteln är både restaurang och tillagningskök för verksamheterna inom vård och omsorg. Det finns även möjlighet att beställa ett glas vin eller en öl till maten då restaurangen har fullständiga rättigheter

Veckomeny

Menyn planeras utifrån råvarusäsong. Även önskemål från våra gäster i restaurangen och de boende på Kungsörs särskilda boenden ligger till grund för vilken mat som serveras. En grundtanke är att maten ska vara ”smaker man minns”.

Veckans matsedel presenteras här nedan

Mat vid speciella tillfällen

Vid våra traditionella högtider försöker vi göra något lite festligare av måltiden. För de personer som bor i servicehuset Misteln serverar vi jul- och påskbuffé. I samband med Valborgsmässoafton brukar vi grilla korv och vi brukar ha både midsommarfest och höstfest med underhållning.

Anmälan sker till restaurangens personal minst 5 dagar före respektive arrangemang. Gäster som inte bor i servicehuset är välkomna i mån av plats.

Hämta mat

Mistelns restaurang kan tillaga mat för avhämtning. Om du har en större beställning (fler än 10 personer) vill vi att du meddelar oss minst tre dagar innan önskad leverans.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 11 december 2019

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30

 

Organisationsnr: 212000-2056

 

Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör

Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör

Tillgänglighet och dialog

Lättläst

English

Lämna synpunkt

Om webbplatsen

Translate this page: