Restaurang Misteln

På restaurang Misteln serveras vällagad mat i en ljus och trivsam miljö. Restaurangen ligger i servicehuset Misteln på Kinnekullevägen 7 och har öppet årets alla dagar för dig som bor på servicehuset. I restaurangen finns plats för 70 gäster. Maten till Restaurang Misteln tillagas i samarbete med Kung Karls kök som är tillagningskök för verksamheterna inom vård och omsorg. Det finns även möjlighet att beställa ett glas vin eller en öl till maten då restaurangen har fullständiga rättigheter

Veckomeny

Menyn planeras utifrån råvarusäsong. Önskemål från våra gäster i restaurangen ligger också till grund för vilken mat som serveras. En grundtanke är att maten ska vara traditionell men även med modernare inslag och att den har en hållbar prägel.

Matsedel presenteras här nedan:

Mat vid speciella tillfällen

Vid våra traditionella högtider försöker vi göra något lite festligare av måltiden. Det kan exempelvis handla om att servera jul- och påskbuffé, Nobel lunch och festligare mat i samband med nyår och midsommar. På sommaren kan vi ordna grillkvällar och vi har även surströmmingsskiva för de som önskar. Vissa evenemang kryddas dessutom med underhållning.

Anmälan till sådana här arrangemang sker på Restsurang Misteln och skall bokas i god tid i förväg. Information kommer på Restaurang Misteln inför varje enskilt arrangemang.

Hämta mat

Mistelns restaurang kan tillaga mat för avhämtning. Om du har en större beställning (fler än 10 personer) vill vi att du meddelar oss minst tre dagar innan önskad leverans.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: