Publicerad

Nominera till Hållbarhetspriset - Uppmärksamma de som skapar en hållbar framtid

Nu är det dags att nominera till Kungsörs kommuns allra första Hållbarhetspris! Vi söker någon som, enskilt eller i samverkan med andra, gjort en insats som bidrar till att upprätthålla livskraftiga ekosystem, en hållbar resursanvändning och ett välmående samhälle.

Från Miljöpris till Hållbarhetspris

Sedan 1993 har Kungsörs kommun delat ut ett miljöpris till personer som gjort betydelsefulla insatser inom miljöområdet. I år har kommunfullmäktige beslutat att bredda detta pris till ett Hållbarhetspris. Detta gör det möjligt att även uppmärksamma insatser inom den sociala och ekonomiska dimensionen av hållbar utveckling.

Hållbar utveckling bygger på tre dimensioner: miljö, ekonomi och socialt ansvar. Kungsörs kommuns Hållbarhetspris delas ut till någon som, enskilt eller i samverkan med andra, bidrar till en bättre framtid för oss alla genom att ha gjort en insats som bidrar till att upprätthålla livskraftiga ekosystem, en hållbar resursanvändning och ett välmående samhälle.

Vad får vinnaren?

Förutom äran och uppskattning för sina insatser, kommer vinnaren att tilldelas en prissumma på 5000 kr.

Nominera din pristagare senast den 20 september

Vi behöver din hjälp med att hitta kandidater! Följ länken här nedanför så kommer du till en sida med mer information om priset och hur du går tillväga för att nominera din kandidat.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: