Välkommen att anmäla dig till konst- och hantverkssafarin 2024

Årets konst- och hantverkssafari i Kungsör går av stapeln den 18-19 maj 2024. Var med och sätt din konst på kartan! Välkommen med din anmälan.

Är du konstnär eller hantverkare i Kungsör? Anmäl dig till årets safari och låt dina skapelser ta plats i hemmet, ateljén eller annan lokal. Vi välkomnar även konstnärer från andra kommuner, förutsatt att ni har tillgång till utställningslokal i Kungsör.

Vad ingår som utställare:

  • Vi presenterar alla utställarna på en webbsida och tar fram en A3 karta där besökarna kan få en överblick över utställare och platser.
  • Konst- och hantverkssafarin är kostnadsfri för utställare. Men då vi har kostnader för evenemanget förutsätter vi att du hjälper till att marknadsföra safarin i dina kanaler.

Uppstartsmöte

Den 31 januari kl 18-19 träffas vi i Kungsörs kommunhus (Drottninggatan 34)

Anmäl dig till mötet genom att ringa Lina Ekdahl, 0227 600 114 eller skicka e-post till lina.ekdahl@kungsor.se

Konst- och hantverkssafarin är ett samarbete mellan Kungsörs kommun, Kungsörs konstförening samt konstnärer och hantverkare. Tillsammans skapar vi ett årligt evenemang som lockar 2500 besökare. Det är en fantastisk möjlighet för konst- och hantverksintresserade att utforska Kungsör och njuta av våra vackra omgivningar.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: