Publicerad

Ny bibliotekschef på Kungsörs bibliotek

Ulla Solsmo ny bibliotekschef i Kungsör sedan slutet på maj 2022. Tidigare har hon arbetat som bibliotekschef på Vingåkers bibliotek och som bibliotekskonsulent på Länsbibliotek Sörmland.

Porträttbild på Ulla Solsmo, bibliotekschef i Kungsör

Ulla Solsmo, bibliotekschef i Kungsör

Ulla Solsmo vill slå hål på myten att biblioteket "bara är ett rum med böcker" och tillsammans med medarbetarna se till att biblioteket fortsätter vara en relevant och viktig verksamhet som är självklar att komma till både fysiskt och digitalt. Hon menar också att det finns otroligt mycket som kan ingå i bibliotekets verksamhet. Möjligheterna är många för samskapande och interaktivitet tillsammans med Kungsörsborna och andra samarbetspartners.

- Jag har alltid gillat Kungsör och det fina biblioteket med dess verksamhet, Det är vackert i Kungsör, jag upplever att det är en liten kommun med driv och att befolkningstalet i kommunen är på tillväxt tilltalar mig. Det är också roligt att se att det kommer in medborgarförslag till biblioteket. Det är kul att Kungsörsborna är engagerade i biblioteket, det bådar gott för än mer samskapande framöver, säger Ulla Solsmo.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: