Publicerad

Ny officiell besöksguide på webben - Visit Kungsör

Visitkungsor.se är den officiella guiden för Kungsörs besökare. Här finns samlade tips på aktiviteter, upplevelser, evenemang, mat och boenden - allt du behöver veta när du besöker oss. Varmt välkommen!

Nu lanserar Kungsörs kommun en ny webbsida; visitkungsor.se. Här kommer allt som gäller turism och besöksnäring i Kungsör att vara samlat på ett ställe och därmed vara mer lättnavigerat och överskådligt för besökaren.

Enklare för besökare

visitkungsor.se ligger fokus på att besökarna ska upptäcka Kungsör och det utbud som finns är till exempel:

  • Evenemang och kultur
  • Äta, fika och boende
  • Aktiviteter
  • Friluftsliv och natur

Varför satsar kommunen på en visit-webbsida?

– Vi hoppas kunna inspirera till besök i Kungsör och detta är ett lyft för besökarna i hela vårt område Västra Mälardalen. Jag tror även att det kan skapa en stolthet och ny upptäckarglädje hos kommuninvånarna, säger Lina Ekdahl,
kultur- och evenemangssamordnare.

Det är näringslivsenheten och kommunikationsenheten som har utvecklat sidan. Arbetet ingår i ett större projekt tillsammans med grannkommunerna Köping och Arboga som också har lanserat nya turistwebbar. Nu är det dags för Kungsör att lansera. Utbudet på de tre turistwebbarna kommer sedan att samlas under en gemensam webbplats som heter visitvastramalardalen.se

– Sidan är fortfarande under uppbyggnad, men den är absolut redan nu väl värd att besöka, säger Lina Ekdahl. Välkommen att titta in!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: