Publicerad

Lyckad invigning av Mistelns anhörigstödscafé, gym och pingisrum

Onsdagen den 5 juni 2024 var en lysande dag för trygghetsboendet Misteln. Invigningen av tre nya lokaler – ett pingisrum, ett gym och anhörigstödscaféet Snigeln.

Socialchef Charlotte Österlund inledde invigningen med ett välkomsttal där hon betonade vikten av att främja hälsa och gemenskap bland pensionärer i kommunen.

Under invigningen bjöds det på en uppvisning av representanter från den lokala bordtennisklubben som visade upp sina färdigheter. Deras skicklighet inspirerade många av de närvarande att själva testa pingis till och med vår kommundirektör Anders Mebius. Dessutom fanns en fysioterapeut från kommunrehab på plats för att visa träningsövningar som kan utföras i gymmet. Detta gav besökarna möjlighet att lära sig hur de bäst kan använda utrustningen. Det nya pingisrummet och gymmet är tillgängliga för alla pensionärer inom Kungörs kommun.

Anhörigcaféet Snigeln invigdes med servering av kaffe och kaffebröd, vilket uppskattades av besökarna.

Café Snigeln, ett stöd för anhöriga
Caféet kommer att vara öppet varje onsdag kl. 13:00-17:00 med undantag för semesterstängt under juli. Här kan anhöriga träffas och umgås i en avslappnad och gemytlig miljö. Allt serveras till självkostnadspris.

Vi uppmuntrar alla pensionärer och anhöriga i Kungörs kommun att besöka trygghetsboendet Misteln och ta del av de nya lokalerna.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: