Publicerad

Invigning 5 juni av Mistelns anhörigstödscafé, gym och pingisrum

Onsdag den 5 juni klockan 13 öppnar Misteln dörrarna till sina nya utrymmen för pensionärer, både boende på och utanför Misteln.

Välkommen på invigningen som sker på Misteln, Kinnekullevägen 7. Vi bjuder alla besökare på dricka med tilltugg utanför restaurangen. Bordtennisklubben Kungsör har bidragit med ett pingisbord som nu är tillgängligt för alla pensionärer att använda. Det nyöppnade gymmet är också redo att ta emot samma målgrupp för egenträning. Representanter från Bordtennisklubben Kungsör kommer att hålla en uppvisning vid matsalen, och en fysioterapeut från kommunrehab finns på plats för att visa hur gymutrustningen fungerar.

Café Snigeln, ett stöd för anhöriga
Caféet på Misteln kommer att ha öppet varje onsdag klockan 13-17, med semesterstängt under juli. Här kan anhöriga träffas över en kopp kaffe och kaffebröd till självkostnadspris.

Caféet är till för anhöriga i kommunen, anhörig/närstående till en person som har en somatisk åldrande. Man kan även vara anhörig/närstående till en person som drabbas av sjukdom eller har gått bort. Caféet ska vara en plats där anhöriga kan träffa och prata med personer i liknande situation.

Nya anhörigstödscaféet Snigeln

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: