Publicerad

Kamyar Sheikhani tillträder som ny äldreomsorgschef

Kamyar Sheikhani blir Kungsörs kommuns nya områdeschef för äldreomsorgen. Med gedigen erfarenhet inom hälso- och sjukvårdsfrågor samt äldreomsorg ser han fram emot att leda utvecklingen av äldreomsorgen i kommunen. Han uppskattar kulturen i organisation och ser möjligheter till kompetensutveckling och att arbeta hälsofrämjande och förebyggande.

Porträttbild Kamyar Sheikhani

Kamyar Sheikhani, ny områdeschef för äldreomsorgen.

Kamyar Sheikhani kommer närmast från rollen som hälso- och sjukvårdschef i Kungsörs kommun. Han har dessutom sedan tidigare lång erfarenhet av äldreomsorgsfrågor och att arbeta med strategisk utveckling. Det första han kommer att göra som ny områdeschef för äldreomsorgen är att träffa alla nya kollegor och lära känna verksamheterna väl.

- Jag är lösningsfokuserad och kreativ och ser fram emot att fortsätta förbättra äldreomsorgen i Kungsörs kommun. Jag trivs väldigt bra i organisationen, här är det högt i tak och kollegorna är kompetenta, engagerade och trevliga, säger Kamyar Sheikhani.

Fokus på utveckling, kompetens och hälsa

I sin nya roll ser Kamyar Sheikhani både utmaningar och möjligheter och betonar vikten av kompetensförsörjning och kompetensutveckling för att säkerställa att alla medarbetare är rustade för att leverera högkvalitativ äldreomsorg. Dessutom ser han möjligheter i att arbeta hälsofrämjande och förebyggande för att förbättra äldres livskvalitet.

- Jag älskar utmaningar och strävar hela tiden efter utveckling i livet, berättar Kamyar Sheikhani.

När det kommer till personliga sidor berättar Kamyar att han bor i Västerås och är pappa till en snart treårig dotter. Han gillar att spela volleyboll och cykla på fritiden, och har som mål att cykla Vätternrundan på under 11 timmar.

Kungsörs kommun välkomnar Kamyar Sheikhani i rollen som äldreomsorgschef och ser fram emot fortsatt utveckling av äldreomsorgen för att skapa en ännu bättre framtid för kommunens äldre invånare.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: