Publicerad

Årets medarbetare 2023 - Första halvåret är utsedda av socialnämnden

Valet är så självklart och tilldelas Birgitta Rosander och Anna Hellberg, aktivitetssamordnare på förvaltningens mötesplatser.

Birgitta och Anna tog emot priset i samband med socialnämndens sammanträde under tisdagen. Socialchef Lena Dibbern och Äldreomsorgschef Isabella Piva Hultström tackar Birgitta och Anna som får blommor och diplom, samt varma applåder från samtliga. Lena avslutar talet med – Ni gör skillnad på riktigt.

Varje år delar socialnämnden ut priset som årets medarbetare inom socialförvaltningen. Medarbetare inom förvaltningen kan nominera en eller flera kollegor och utifrån nomineringarna är det sedan förvaltningschefen som utser vinnare.

I motiveringen till valet för 2023 står:

” Som ett efterlängtat regn efter torka, kom ni med kraft och energi efter en lång pandemi och lyfte mötesplatserna till nästa nivå. Med innovation, evidens och nytänk har ni ökat besöken till våra så viktiga mötesplatser med över 600 procent, och ökningen fortsätter.

Digitalisering, hälsofokus, Elvis-kvällar, sill-luncher, grill och dans med mera – ja det blev till och ett storslaget kalas med middag och rikskänd artist för alla de som behövde det som mest.

Mötesplatserna har blivit en naturlig plats för att knyta nya relationer, lära sig nya färdigheter, skratta och något för så många seniorer att dagligen se fram emot

Ni gör skillnad på riktigt”

Målet med mötesplatserna är att

Göra roliga och intressanta aktiviteter tillsammans med andra, att få information, råd och stöd eller att träffa en medmänniska att samtala med är viktigt för hälsan och känslan av trygghet. På mötesplatserna vill vi bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet för dig som är senior.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: