Publicerad

Tipspromenad

Under sommaren arrangeras en spännande tipspromenad i Kungsör, speciellt utformad för pensionärer och äldre personer. Denna aktivitet syftar till att förebygga digitalt utanförskap och erbjuda en underhållande och lärorik upplevelse för deltagarna.

Det är en runda med två olika frågor vid varje plats. En som du kan läsa direkt och en som du kan läsa/få uppläst genom att läsa av en QR-kod med din mobilkamera. Du väljer vilken variant du vill gå, eller förstås båda!

Frågorna sitter uppsatta så att du kan se dem alla dagar och dygnet runt. Svarstalongen hämtar och lämnar du på biblioteket.

Vinnarna kontaktas efter sommaren. Priser till de med flest antal rätt samt två priser som lottas ut bland samtliga deltagare i vardera tipspromenaden.

Är QR-koder nytt för dig?

Den 22 juni kl. 14 kommer bibliotekarie Jesper till Tallåsgårdens mötesplats för att berätta om sin roll som konsumentrådgivare och kommer då även att ha en enkel genomgång kring hur man läser av en QR-kod. Vi kommer även att ha en liten testrunda med en kort tipspromenad på Tallåsgården 26 juni kl. 14.

Tipspromenaden är framtagen av aktivitetssamordnarna i kommunen, i samarbete med lokala företag, Svenska Kyrkan, biblioteket och Studieförbundet Vuxenskolan.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: