Publicerad

Städarnas dag - vi hyllar våra fantastiska lokalvårdare

Idag, den 4 december, firar vi städarnas dag och passar på att tacka våra duktiga lokalvårdare som gör ett viktigt arbete för vår kommun. De ser till att våra lokaler är rena, fräscha och trivsamma för alla som vistas där.

Lokalvårdsenheten i Kungsörs kommun

Lokalvårdsenheten i Kungsörs kommun

Våra lokalvårdare har ett stort ansvar och en omfattande arbetsuppgift. De städar tillsammans cirka 50 000 kvadratmeter. De tar hand om skolor, förskolor, äldreboenden, lägenheter, kontor, trapphus och sporthallen.

Ett starkt och samarbetsvilligt team

Vi har 22 anställda lokalvårdare i kommunen, varav några är timanställda. Det är ett starkt och samarbetsvilligt team som hjälper varandra och skapar en god stämning. De har också en hög kompetens och kvalitet i sitt arbete. De följer städplaner, miljökrav och hygienrutiner för att säkerställa ett bra resultat.

Städchef Charlotta Fuchs säger med stolthet:
– Våra lokalvårdare är fantastiska och gör ett ovärderligt arbete för vår kommun. De förtjänar all uppskattning de kan få både på städarnas dag och alla andra dagar.

Stort tack!

Städarnas dag infaller den första måndagen i december varje år och syftar till att uppmärksamma lokalvårdarnas viktiga arbete. Vi vill passa på att säga ett stort tack till våra lokalvårdare för allt de gör för vår kommun.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: