Publicerad

Ny VA-leverantör från den 1 januari 2024

Från och med den 1 januari 2024 kommer det nya bolaget Västra Mälardalens VA AB (VMVA) att ta över driften av Arboga och Kungsörs VA-anläggningar. Detta är ett resultat av ett samarbetsavtal mellan de två kommunerna Arboga och Kungsör som syftar till att skapa en effektiv och hållbar VA-verksamhet i regionen.

Det nya bolaget kommer att ansvara för allt som rör vatten och avlopp i de två kommunerna, såsom drift, underhåll, utveckling och kundservice.

Fördelar för dig som kund

VA-tjänsterna kommer att fortsätta levereras med samma kvalitet och de befintliga VA-abonnemangen kommer att gälla även efter den 1 januari 2024. Det nya bolaget kommer att erbjuda fler fördelar för kunderna, såsom ökad tillgänglighet och stärkt leveranssäkerhet.

Betalningsuppgifter och mer information

Autogiro, Bankgironummer och e-faktura är samma som tidigare så du som kund behöver inte göra någon ändring. På våra fakturor kommer ni att se logotypen för det nya bolaget, Västra Mälardalens VA AB.

Om du har några frågor eller funderingar om det nya bolaget eller din VA-leverans, är du välkommen att ta kontakt enligt nedan.

Före 1 januari 2024:

Arboga Vatten och Avlopp AB
Tel: 0589-687 000
avaab@arboga.se

Kungsörs Vatten AB
Tel: 0227-600 000
info@kungsor.se

Från 1 januari 2024:

Västra Mälardalens VA AB
Tel: 010-17 63 500
info@vmva.se

VMVA logotyp, blå bokstäver och en blå vattendroppe

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: