Publicerad

Näringslivschefen slutar till våren

Ida-Maria Rydberg har jobbat som näringslivschef i Kungsörs kommun sedan september 2017. Hon har valt att avsluta sin tjänst och gå vidare till Håbo kommun i en ny roll som tillväxt- och kommunikationschef.

Ida-Maria Rydberg

Ida-Maria Rydberg säger:

Jag är ödmjukt tacksam och väldigt stolt över tiden i Kungsörs kommun. Att jobba så nära företagen och vara del i att möjliggöra för dem har känts som en stor ynnest. Jag har fantastiska kollegor, och kommunen har nått höga resultat inom väldigt många områden tack vare människorna som jobbar här. Vi har en kultur där vi hjälper varandra att lyckas, och vi gör varandra bra. Förstås är jag även tacksam för det fina samarbetet vi har med kommunerna i Västra Mälardalen, och med andra kommuner och organisationer.
Det är med blandade känslor jag efter 6,5 år lämnar Kungsörs kommun. Samtidigt som jag ser fram emot att kliva vidare till den spännande tjänsten som tillväxt- och kommunikationschef i Håbo kommun, vet jag att jag kommer sakna Kungsör.

Tack företagare, kommunkollegor och samarbetspartners - det har banne mig varit en ära!

Kommundirektör Anders Mebius säger:

– Vi vill rikta ett varmt tack till Ida-Maria Rydberg för hennes engagemang och värdefulla insatser. Under hennes tid hos oss har vi sett otroliga resultat som verkligen har lyft Kungsörs kommun. Det är en fantastisk utvecklingsresa för kommunen, som vi ser fram emot att fortsätta tillsammans med näringslivet. Vi önskar Ida-Maria lycka till med den nya tjänsten och allt hon tar sig för framöver!

Rekrytering av ny näringslivschef kommer att påbörjas inom kort.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: