Publicerad

Företagsklimatet i Kungsörs kommun får höga betyg IGEN

Ännu en gång ger Kungsörsföretagen pluspoäng till företagsklimatet i sin kommun.

Den 23 maj släppte Svenskt näringsliv resultatet av sin enkätundersökning över det lokala företagsklimatet i kommunen. Kungsörs betyg är toppenbra! Det sammanfattande omdömet är det åttonde bästa i Sverige.

Stolta över lagarbetet

- Vi är stolta och glada över det lagarbete som utförs med företagen för att nå detta positiva resultat. Varmt tack till alla företag som valt att svara på enkäten, ni hjälper oss att bli bättre! säger Mikael Peterson, kommunstyrelsens ordförande

- Det känns extra kul detta år då vi gått framåt så mycket och fort de senaste åren att ta detta kliv ytterligare ett år känns fantastiskt. Tillsammans med näringslivet gick vi igenom förra årets resultat och bestämde oss för vad vi skulle jobba vidare med för att kunna skapa ett ännu bättre näringslivsklimat och det lyckades. Känns väldigt bra och roligt att näringslivet uppskattar arbetet som görs, säger kommundirektör Classe Boström.

Djupdykning pågår..

Nu är det dags att djupdyka i och analysera resultatet. Tillsammans med Kungsörsföretag sätter vi agendan för vad vi ska jobba med framåt. Men först ska vi fira!

- Tusen tack till alla som har svarat på enkäten, era svar hjälper oss att bli bättre. Jösses vad stolt jag är över oss och det härliga samarbetet vi har med lokala näringslivet, säger näringslivschef Ida-Maria Rydberg.

Nyfiken på att läsa mer?

Företagsklimat.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa mer om resultatet och förstås se hur det har gått för andra kommuner.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: