Publicerad

Ny Företagssupport

Västerås Science Park och dess samarbetspartners finns tillgängliga för samtal och rådgivning hur du som företag kan ta nästa steg i de utmaningar du står inför tillföljd av covid-19

Just nu pågår ett intensivt samverkansarbete i Västmanland, för att ta fram åtgärder och stöd i syfte att minska konsekvenserna av vad coronaviruset medför för näringslivet. Vi samlar, utökar samarbetet och förstärker de resurser som finns hos länets företagsfrämjande aktörer.

Har du ett finansieringsbehov?

Almi kan erbjuda dig lån och amorteringsuppskov.

Är du i behov av företagssupport?

Västerås Science Park och dess samarbetspartners finns tillgängliga för samtal och rådgivning hur du som företag kan ta nästa steg i de utmaningar du står inför. Du är välkommen att kontakta oss för allmänna frågor, men vi har även möjlighet att hänvisa dig till våra samarbetspartners inom områden som HR, ekonomi, juridik och hälsa.

Framtidssäkring av företag

Aktörer i Västmanland arbetar skyndsamt med att ta fram åtgärder för att långsiktigt framtidssäkra länets företag. Vi återkommer inom kort med mer information.

Har du övriga frågor?

På verksamt.se hittar du information om vilket stöd du kan få i region Västmanland samt samlad information från myndigheter som är viktig för dig som företagare att känna till i samband med det nya coronaviruset covid-19.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30
Avvikande öppettider kommunhuset


Organisationsnr: 212000-2056


Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör


Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör
Mer om fakturering här