Publicerad

Oktobers förebild i Västra Mälardalen - Patrik Lund /JEMP Guld

Månadens förebild i regionen utses varje månad av
Västra Mälardalen i Samverkan

VI är stolta över våra företagare och entreprenörer i Kungsör. Här finns ambitiösa individer och innovationer i massor. Här finns förstås också engagemang och viktiga ambassadörer. Varje månad delar Västra Mälardalen i Samverkan (ViS) ut ett diplom till Månadens förebild i Västra Mälardalen. l oktober 2018 utsågs Patrik Lund, JEMP Guld till Månadens förebild.

MOTIVERING:
Patrik Lund på JEMP Guld är en sann ambassadör för Västra Mälardalen, med stort hjärta för företagande. JEMP Gulds dragningskraft, det varma värdskapet och viljan att växa är en inspiration för andra företag i och utanför Kungsör.

JEMP är familjeföretaget som går i bräschen för e-handel. Redan 2001 startade de försäljningen på nätet och sedan 2005 finns butiken i Kungsör.

Guldsmeden har sin verkstad vägg i vägg med butiken. I verkstaden designar och tillverkar JEMP Guld sina smyckesbeställningar. Varje vecka lockar JEMP Guld nya kärlekspar till Kungsör, vilken lycka! Under 2017 startade de även upp verksamhet i Arboga.

JEMP Guld - unik i sin verksamhet, stor i sitt hjärta och bäst i sitt slag!

Patrik Lund är en tydlig förebild i Västra Mälardalen. Han visar upp attityder som Västra Mälardalen i Samverkan står för:
Mångfald, öppenhet och stolthet.


Varmt grattis Patrik!

Vi tar chansen att fira Patrik på vår nästa Företagsfrukost 26 november

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: