Publicerad

Thule Möbler vinnare i en av Sveriges största inredningsupphandlingar

Thule Möblers vision är att bidra till en bättre arbetsmiljö för alla

Skarpast i sitt slag

Vi är stolta över våra Kungsörsföretag och Thule Möbler visar återigen prov på att vara skarpast i sitt slag, med hög kvalitet, närhet till kunden och unika produkter. Grattis Thule Möbler!

Om upphandlingen

Upphandlingen som genomfördes av SKL Kommentus inköpscentral omfattar drygt 900 offentliga organisationer såsom kommuner, kommunala bolag och landsting. Avtalet har stort hållbarhetsfokus och omfattar flera olika regioner (län) såväl som olika produktområden.

"Thule Möbler är antagen som leverantör på samtliga regioner och avtalsområden där företaget valt att lämna anbud gällande möbler för skola, förskola, kontor och arbete, vård och omsorg, miljö och lobby samt arbetsstolar."

skriver Thule Möbler i ett pressmeddelande.
I ett första skede har avtal tecknats för
Möbler för vård och omsorg, Möbler för kontor och arbete, samt Arbetsstolar

Förfrågningsunderlag som gynnar ökad konkurrens

- Vi befinner oss på en marknad med några få stora dominerande aktörer där höga inträdeskrav, allt tuffare regelverk och juridik kantat den senaste tidens utveckling och gjort att många mindre aktörer gett upp. Att då SKL skapat ett förfrågningsunderlag som möjliggjorde ökad konkurrens och mångfald känns onekligen väldigt bra och ett steg i rätt riktning för att undvika en duopolsituation. Det är tur att vi är snabbfotade, flexibla och kunniga inom såväl design, miljö och ergonomi. Sådant är avgörande och det gäller att ligga i framkant för att fortsätta vara ett konkurrenskraftigt alternativ för våra kunder, säger Torbjörn Axelsson.Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: