Publicerad

Invigning av KFABs nya marklägenheter

I mitten på januari var det dags för invigning av KFABs ombyggda enplansbyggnad på Skolgatan, med 9 st lägenheter i markplan. De nya marklägenheterna invigdes av Lars Larenius, VD KFAB, Rigmor Åkesson, ordförande i KFABs styrelse och Mikael Peterson, kommunalråd.

Lägenheterna i det så kallade annexet är hyresrätter på 3-4 rum och kök, med storlek mellan 70,8-104-,5 kvm. Alla lägenheter har ljus och fin standard, centralt läge och uteplats. Nya hyresgäster har redan börjat flytta in.

Med denna invigning så är samtliga 32 nya lägenheter vid Kaplanen 7 klara. I november 2022 invigdes ett nytt flerfamiljshus på Karlavägen med 23 lägenheter i 4 våningar och nu i januari 2023 invigdes den ombyggda enplansbyggnaden på Skolgatan med 9 lägenheter i markplan.

I det nybyggda flerfamiljshuset är 22 av 23 lägenheter uthyrda, i den nyinvigda enplansbyggnaden är 5 av 9 lägenheter uthyrda. Är du intresserad av någon av de kvarvarande lediga lägenheterna är du välkommen att kontakta KFAB för mer information.
Telefon: 0227-415 00
E-post: info@kfab.kungsor.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: