Publicerad

Invigning av KFABs nybyggda flerfamiljshus

Den 15 november firades KFABs nybyggda flerfamiljshus med en invigningsceremoni. Vädret denna novemberdag var kyligt, men talen var desto varmare av KFABs VD Lars Larenius, kommunalråd Mikael Peterson och ordförande i KFABs styrelse Rigmor Åkesson, som också var den som fick äran att klippa band och förklara huset invigt.

KFABs nya flerfamiljhus invigs av Mikael Peterson, kommunalråd, Rigmor Åkesson, ordförande i KFABs styrelse och Lars Larenius, VD KFAB.

KFABs nya flerfamiljhus invigs av Mikael Peterson, kommunalråd, Rigmor Åkesson, ordförande i KFABs styrelse och Lars Larenius, VD KFAB.

- Det känns otroligt fint att inviga ett hus som är centrumnära. Det är mycket arbete bakom och framförallt processen att få tillstånd att bygga hus. Det är en planering som ligger flera år tillbaka, berättar Rigmor Åkesson, ordförande för KFABs styrelse.

Det nya flerfamiljshuset rymmer 23 lägenhet i 4 våningar och ligger mellan Skolgatan och Karlavägen. Dessutom byggs en befintlig byggnad i området om till 9 st marklägenheter, inflyttningsklara efter årsskiftet. De nya lägenheterna är hyresrätter på 2-4 rum och kök, med storlek mellan 53,9 kvm – 104,5 kvm. Alla lägenheter har ljus och fin standard, centralt läge och balkong eller uteplats. Intresset är stort, redan är 22 av de 32 nyproducerade lägenheterna uthyrda. Samma dag som det nya huset invigdes fick de första hyresgästerna också sina nycklar.

Är du intresserad av någon av de 10 kvarvarande lediga lägenheterna är du välkommen att kontakta KFAB för mer information.
Telefon: 0227-415 00
E-post: info@kfab.kungsor.se

Länk till TV-reportage

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: