Publicerad

Pandan Modig invigde multisportplan på Hagaskolan

Med glatt humör kom Pandan Modig på besök till Hagaskolan för att inviga den nya fina multisportplanen tillsammans med alla barnen.

Rektor Linda Körner och Pandan Modig

Hagaskolan (F-3) vid lummiga Stallmästarhagen har nu fått en efterlängtad multisportplan. Invigningen bjöd på soligt väder, ballonger, vimplar och dans. Barnen väntade tålmodigt medan Rektor Linda Körner, barn- och utbildningsnämndens ordförande Angelica Stigenberg (S) och kommunalråd Mikael Peterson (S) klippte bandet tillsammans med Pandan Modig. "– Härmed är Pandan Modigs multisportplan invigd!" - det blev startskottet för barnen att inta planen och köra dansstopp till musik. Stora leenden, skratt och spring i benen. Som de längtat att få testa den nya multisportplanen!

Rektor Linda Körner säger:
– Den här multiarenan är verkligen efterlängtad. I flera år har önskemålet kommit upp från eleverna på klassråd och elevråd och det har varit en häftig resa för både eleverna och mig att få vara med hela vägen från val av plan till färdig plan. Eleverna i alla klasser fick i våras rösta på den variant av plan de önskade, utifrån fem alternativ. Efter det har skolans elevråd fått träffa tekniska chefen på kommunens tekniska bolag (KKTAB), för att höra om vilka steg som krävs från idé till att planen faktiskt står här hos oss.

Multiarenan kommer att skapa mycket aktivitet, både i vår rastverksamhet och på fritidstid, men även på kvällar och helger för barnen som bor på den här sidan Kungsör, säger Linda Körner.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: