Publicerad

Nu är nya förskolan Paletten invigd

Den 17 augusti, en varm solig dag, invigdes äntligen den nya fina enplansförskolan Paletten, på Kungsringen 5 i Kungsör. Det blev en härlig invigning med tal, bandklippning och glass till barnen.

Ballonger och vimplar vajade festligt på invigningsdagen.

Barn och pedagoger samlades på utegården med spänd förväntan när det var dags för invigning. Invigningsceremonin startade med att barn- och utbildningsnämndens ordförande Angelica Stigenberg (S) och rektor Maria Lucas höll invigningstal, därefter klipptes band med barnens hjälp. Bamse kom på besök, till alla barns glada överraskning. Bamse bjöd dessutom alla barn på glass.

Förskolan Paletten har haft en händelserik vecka med både öppet hus och invigning. Många, både vuxna och barn har varit och tittat och blivit hänförda av förskolans stora pedagogiska miljöer och inspirerande lokaler. Här finns utrymme att upptäcka.

– Det känns fantastiskt idag såhär på invigningen och det har det gjort under hela resans gång, säger rektor Maria Lucas.

Verksamhetschef Gun Åslund riktar ett stort tack till alla berörda för ett otroligt fint och mycket bra samarbete i byggprocesserna och färdigställandet av vår nya fina förskola Paletten.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: