Mistelns trygghetsboende

Välkommen till vårt trygghetsboende – en oas för dig som vill ha det bästa av två världar. Här kombinerar vi omsorgsfullt boende med självständighet och gemenskap. Låt oss guida dig genom vårt koncept och varför det är det perfekta valet för äldre personer som önskar en trygg och bekväm tillvaro.

Vår Filosofi:

På kommunens trygghetsboende är din säkerhet och välbefinnande vår främsta prioritet. Vi förstår att varje individ är unik, och därför har vi skapat en boendemiljö som respekterar din självständighet samtidigt som vi erbjuder det stöd du behöver. Med stöd av din hemtjänst och kommunens hälso- och sjukvård ser vi till att du får den omsorg du behöver och blivit beviljad av biståndsenheten, utan att förlora din frihet.

Vårt Koncept:

Mistelns trygghetsboende är skräddarsydd för äldre personer som inte har ett stort vårdbehov, men som ändå känner sig osäkra över att bo hemma med endast hemtjänst. Här hittar du den perfekta balansen mellan självständighet och omsorg.

Vad Vi Erbjuder:

Självständigt Boende: På Mistelns trygghetsboende får du din egen plats att kalla hem. Du inreder och organiserar din bostad efter din smak och behov.

Omsorg och Gemenskap: Mistelns egen värdinna finns tillgänglig dagtid, Mån-fre för att stödja dig när du befinner dig vid dem gemensamhetsytorna som trygghetsboendet erbjuder. Kommunens aktivitetssamordnare erbjuder regelbundna träffar och aktiviteter som främjar gemenskap och socialt umgänge.

Hälso- och Sjukvård: Med stöd av kommunens hälso- och sjukvårdssystem kommunen att din hälsa är i trygga händer. Vi samarbetar med experter för att erbjuda regelbundna hälsokontroller och medicinsk vård.

Hemtjänstinsatser: För att skapa ett ännu mer anpassat och skräddarsytt boende erbjuder även kommunen hemtjänstinsatser. Kungsörs hemtjänst finns tillgängliga för att assistera dig med de insatser som du har blivit beviljad av biståndsenheten.

Vårt Åtagande:

Vi strävar efter att skapa en miljö där du känner dig trygg, lycklig och omhändertagen. Kommunens trygghetsboende är inte bara en plats att bo – det är en livsstil som kombinerar frihet med ansvar. Tillsammans med Socialnämnden och kommunens hälso- och sjukvårdsteam är vi engagerade i att ge dig den bästa möjliga livskvaliteten.

Välkommen till vårt trygghetsboende – där ditt välbefinnande är i fokus och du kan njuta av en aktiv och trygg tillvaro. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning av våra härliga boendealternativ.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: