Publicerad

Ta en paus och titta på dansfilm

På tisdag den 22 augusti kl. 13-16 kommer "Mer dans åt folket" till Kungsör med sitt danstält. Tältet kommer att ställas upp utanför järnvägsstationen. Välkommen att titta in så bjuds du på en konstupplevelse i form av dansfilmer som får dina tankar att dansa iväg.

Kollage av dansbilder

Kollage av dansbilder

Kom förbi på en paus med möjlighet till eftertanke

Så här beskrivs konstupplevelsen "Mer dans åt folket":

-Ta en paus i vårt tält och titta på dansfilm. Vi är nyfikna på din upplevelse. Du möter dansfilmer om identitet, mod, rädslor, normer och ideal. Hörlurar och surfplatta får du låna av oss i tältet. Hur dansar dina tankar? Det händer något inuti oss när vi tittar på dans. Vad händer i dig?

En konstupplevelse med dansfilm kan ge bland annat avkoppling, perspektiv, sinnesro och nya tankar att dela. Hur känns filmen i din kropp? Genom mötet med dansen vill vi erbjuda en paus, en möjlighet till eftertanke och ett utrymme för kroppen att känna efter. En danspaus mitt i vardagen, i tältet som vi vecklar ut på en parkeringsplats, gågata, torg eller annan offentlig plats. Koreograferna Jannine Rivel och Amanda Billberg möter dig som har vägarna förbi tältet och stannar för en danspaus.


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: