Publicerad

Julinatta i Kungsör

Nu på lördag är det premiär för julinatta i Kungsör. Det är fyra handlare och en nyöppnad studio som går ihop och håller öppet mellan klockan 18 – 22 på lördag den 24 juli.

julinatta

Den 24 juli är det öppet i utvalda butiker på kvällen

Vad händer?

  • Kungsörs buketten, Drottninggatan 22 har öppet. Kungsörs buketten har sedan starten i oktober 2020 utökat sitt sortiment kontinuerligt, här finns förutom snittblommor och krukväxter även inredning.
  • Serpentin.se, Drottninggatan 10 har öppet, där kommer det finnas fiskdamm för barnen. Här hittar du böcker, unika leksaker och presenter. På plats på Drottninggatan 10 kommer även Villa Wingarhed att finnas med delar av sitt sortiment.
  • Studio 1, Drottninggatan 1 har öppet hus. Välkommen att titta in i Kungsörs nya musik- film- & fotostudio, Joe Vegna finns på plats hela dagen. På Drottninggatan 1 kommer även Underbart hem att finnas under kvällen med delar av sitt sortiment och Christina Collén, författare från Örebro.

Vi hoppas att Julinatta blir en tradition och att fler hänger på. Och att folk kommer ut på Kungsör och tar del av butikernas erbjudanden, hälsar gänget bakom eventet.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: