Publicerad

Tävla med din bästa friluftsbild

I år det friluftslivets år och därför lägger vi extra fokus på våra natur- och friluftsområden. Vilket är ditt bästa friluftstips i Kungsörs kommun? Berätta med ett foto och ha chansen att vinna en kaffepanna för utomhusbruk.

Att dricka något varmt vid en brasa slår sällan fel. I fototävlingen kan du vinna en kaffepanna och två termosmuggar för dessa tillfällen. Du deltar genom att berätta, med en bild, vilket som är ditt bästa friluftstips.

MTB Västra Mälardalen genrebildAnvänd i besöksnäringssyfte.Foto Jonas Bilberg Fotat i Köping 2020 Fotat i Köping 2020 Fotat i Köping 2020

Så går det till

Skicka ditt foto till turistbyran@kungsor.se senast den 25 februari. Vi väljer ut fem bilder och lägger ut för omröstning på Kungsörs Facebooksida. Du måste ha rättigheterna till bilden. Skriv en mening där du berättar var bilden är tagen och vilket tipset är. Bilden kan visa en plats, en aktivitet eller bara ge en stämning enda regeln är att det ska handla om friluftsliv med lokal koppling. Till exempel: "Vinterbad i Skillingeudd" eller "Promenera i Jägaråsen på våren".

OBS! Genom att skicka in bilden tillåter du även att Kungsörs kommun får publicera den på hemsidan, med fotografens namn.

Friluftslivets år

Under 2021 pågår "Friluftslivets år – Luften är fri" vilket är ett projekt som leds av Svenskt Friluftsliv med stöd av Naturvårdsverket. Det är ett stort samarbetsprojekt som är fritt för alla att delta i. Under februari är temat "Inspiratör friluftsliv" – så passa på att inspirera!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: