Publicerad

Kolla in KungsörTuben på YouTube!

KungsörTuben är en kanal för Kungsörare i alla åldrar, med Kungsörare och av Kungsörare. Kanalen innehåller intervjuer, sång, teater, konst, musik, litteratur och ”vinklar och vrår”.

Länk till annan webbplats.

Kolla in KungsörTuben på YouTube

Under 2019 har program spelats in till nystartade KungsörTuben, med stöd av Statens Kulturråd och Kungsörs bibliotek. Barn och ungdomar har varit med och skapat kulisser och innehåll till kanalen, både framför och bakom kameran. Ett 20-tal program har hittills spelats in med allt från intervjuer med intressanta Kungsörsprofiler till fantasirik teater. Medverkar gör både unga och gamla och ämnen varierar från allvarligt till kul och lättsamt.

Under året har Bure Morell funnits på plats på biblioteket som mentor för att lära ut och lotsa medverkande Kungsörare till egna program på KungsörTuben. Allt är gjort från grunden, från kulisser, idéer och inspelning till redigering och publicering. Medverkande barn har fått nya kunskaper och färdigheter, och alla har sina föräldrars godkännande för att vara med.

- Barnen har hängt på låset! Engagemanget och glädjen bakom KungsörTuben är fantastiskt, berättar Bure Morell.

Varje program är runt 10 minuter och nya publiceras löpande på KungsörTuben, gå in på YouTube och upptäck nytt innehåll vartefter.

Var med och fyll KungsörTuben med innehåll

Tanken med KungsörTuben är att det ska bli en kanal för alla Kungsörare – alla som vill får vara med.

Vill du och din förening också medverka eller spela in avsnitt till KungsörTuben?
På biblioteket finns utrustning att låna, både bra kamera, ljus och dator att spara program på. Kontakta Kungsörs bibliotek på tel 0227-60 02 10 eller mail biblioteket@kungsor.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: