Publicerad 26 september kl.13.40

Kungsörs bibliotek håller stängt för byte av datasystem

Kungsörs bibliotek byter biblioteksdatasystem. Som låntagare påverkas du av bytet genom att biblioteket håller stängt 10-11 oktober. Du har då inte heller tillgång till bibliotekets onlinetjänster Mina sidor, e-böcker och e-film eller Meröppet. Efter bytet kommer du att behöva byta till en ny pinkod till ditt bibliotekskort för att de ska fungera.

Ny pinkod

När biblioteket öppnar igen efter systembytet behöver du en ny pinkod till ditt lånekort för att få tillgång till bibliotekets onlinetjänster. Det hjälper vi dig med på biblioteket.

Meröppet
Du som är meröppetlåntagare måste byta pinkod för att fortsätta nyttja Meröppet.

Webbplatsen Bibliotek Västra Mälardalen upphör

I och med systembytet slutar webbplatsen Bibliotek Västra Mälardalen att fungera. Du kan alltså inte längre söka i katalogen eller logga in på Mina sidor. Bibliotekets nya webbplats blir istället www.bibliotekivastmanland.se

Låna på alla bibliotek i Västmanland – ett större och mer tillgängligt medieutbud

Innan årets slut kommer regionens alla 10 bibliotek dela bibliotekskatalog och webbplats. För dig som låntagare betyder det att du får tillgång till ett mycket större och mer tillgängligt medieutbud. Du kommer också att kunna låna på alla de biblioteken med samma lånekort. Det innebär att dina personuppgifter lagras på alla bibliotek i Västmanland, i enlighet med EU:s personuppgiftslag GDPR. Vill du inte att dina personuppgifter ska finnas tillgänglig på alla bibliotek i Västmanland kan du kontakta personalen, så kan vi hjälpa dig att plocka bort ditt lånekonto. Det kommer dock att innebära att du inte längre kan låna på biblioteket.

Systembytet kan under en tid framöver innebära vissa begränsningar i vår service eftersom det är helt nytt även för oss personal. Vi kommer att göra vårt yttersta för att övergången ska bli så smidig som möjligt.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 26 september 2019

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30


Organisationsnr: 212000-2056
GLN: 7330619014321

 

Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör

Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör

Tillgänglighet och dialog

Lättläst

English

Lämna synpunkt

Om webbplatsen

Translate this page: