Publicerad

Önskemål om träningstider i sporthallen till hösten

Privatpersoner, företag och föreningar är välkomna att hyra halltider i sporthallen. Det går bra att teckna ett abonnemang för hela terminen.

Sommaren bjuder på massor av tränings­möjligheter. Det kan vara allt ifrån gräs­klippning eller trädgårds­arbete till simning, beachvolleyboll, lång­promenader och cykel­turer en ljummen kväll. Men när hösten kommer kan det vara smidigt att fortsätta träna, fast inomhus. Då är Kungsörs sporthall ett perfekt alternativ!

Boka en stående tid varje vecka eller träna någon gång då och då

Föreningar med ungdomsverksamhet, som har sin huvudverksamhet i sporthallen, har förtur till träningstider. Men alla har möjlighet att boka in både stående tider varje vecka (ett terminsabonnemang) eller tider vid enstaka tillfällen.

Det kostar 100 kronor i timmen/hall att hyra sporthallen för privatpersoner eller företag i Kungsörs kommun. Föreningar, privatpersoner och företag från andra kommuner betalar 200 kr i timmen/hall. 

Skriv kontrakt och skicka in

Skicka därefter in blanketten till fritidsenheten eller lämna dn i kommunhusets reception. Senast den 1 augusti vill vi ha in allas önskemål om träningstider.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30
Avvikande öppettider kommunhuset


Organisationsnr: 212000-2056


Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör


Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör
Mer om fakturering här