Publicerad 10 januari kl.10.19

Upplev Kungsör

Det finns mycket att uppleva i Kungsör och i hela länet Västmanland. Vi ser fram emot stora och små arrangemang under året.  Här följer lite tips för helgen som kommer. Vill du veta mer titta i vår evenemangskalender!  

Teateråret börjar på lördag!

I helgen kan den som har biljett se klassikern "Broarna i Madison County" som sätts upp av Västmanlands Teater och spelas av bland annat Samuel Fröler och Kajsa Ernst. För den som är lyckligt lottad att ha biljett det vill säga. Film och teaterföreningen uppmanar nu alla som reserverat biljett men inte hämtat ut den att göra det snarast möjligt. Det blir nämligen fullsatt på Thor Modeenteatern på lördag.

överblicksbild Miniature Kingdom, modelljärnväg.

1 års-kalas för modelljärnvägen Miniature Kingdom

Vi säger grattis till Miniature Kingdom som till helgen firar 1 år. Miniature Kingdom är modelljärnvägslandskapet som byggs i den gamla Bläckkärlsfabriken i Kungsör. Hela Sverige kommer att uppföras med igenkända landsmärken från norr till söder. Under lördagen och söndagen har anläggningen öppet som vanligt. På lördagen firas det lite extra med tal, tipspromenad, tårta och ballonger för dom små.

Sedvanlig Knutsdans på Stortorget

På söndag är det dags att dansa ut julen i Kungsör. Vi dansar kring utomhusgranen under ledning av Irene Sangemark och musikanten Leif Lindkvist.

Ny aktivitetsbroschyr

Vill du upptäcka din omgivning? I den nya aktivitetsbroschyren The essence of Sweden kan du få tips om aktiviteter i hela länet Västmanland. Läs mer här!PDF

Anmäl ditt evenemang!

Är du arrangör? Passa på att anmäl ditt evenemang till Kungsör kommun evenemangskalender. Evenemanget ska rikta sig till allmänheten, det ska vara i Kungsör kommun, det behöver inte ha fri entré. Tipsa oss här.


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 10 januari 2018

Kontakta oss

Kungsörs kommun

736 85 Kungsör

Telefon växeln: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Organisationsnr: 212000-2056

Öppettider kommunhuset

Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30

Besöksadress:

Drottninggatan 34

Tillgänglighet och dialog

Lättläst

English

Lämna synpunkt

Om webbplatsen

Translate this page: