Publicerad

Efterlängtad nyöppning av Mötesplats Tallåsgården för seniorer

Måndagen den 4 april var det äntligen dags för nyöppning av Mötesplats Tallåsgården i Kungsör. Det blev ett härligt kalas med bandklippning, levande musik, frågesport, alkoholfritt bubbel, snittar, kaffe och tårta.

Många pensionärer kom för att delta på nyöppningen. Frivilligservice hjälpte till under kalaset och serverade snittar och tilltugg, kaffe och tårta.

– Efter två års nedstängning är vi idag jätteglada att äntligen kunna, "klippa bandet" och slå upp portarna på nytt med en nyöppning av Mötesplats Tallåsgården. Hjärtligt välkomna och tusen tack till alla er som gör den här mötesplatsen till vad den är, sade socialchef Lena Dibbern i samband med bandklippningen.

Aktivitetssamordnaren Birgitta Rosander passade på att tacka alla pensionärer i Frivilligservice som hjälpt till inför och under kalaset. "Ni är alla guld värda", betonade Birgitta.

– Nu ser vi fram emot att starta upp aktiviteterna och även om det finns många planer på gång, så lyssnar vi gärna och tar del av förslag och idéer, sade aktivitetssamordnaren Anna Hellberg.

För fler uppdateringar om verksamheten och aktiviteterna, så är ett tips att gilla sidan "Gemenskap i Kungsör" på Facebook. 

Se filmklipp från nyöppningen:

Frivilliga pensionärer sökes!

Gemenskap i Kungsör har en organiserad frivilligservice. Den består av pensionärer som ideellt hjälper äldre med saker som t.ex. att gå med till frisören, åka till läkaren eller finnas som sällskap på promenad eller i hemmet.

Är du pensionär och vill hjälpa andra äldre? Välkommen till Frivilligservice! Det är en fin gemenskap och du väljer själv vilka och hur många uppdrag du vill göra samt hur ofta. Kontakta samordnare Birgitta Rosander, 0227-600 345, så får du veta mer.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: