Publicerad

Ändringar kvarstår i kommunens verksamheter efter nationella råd

Med anledning av skärpta nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19, fortsätter vissa av kommunens verksamheter hålla stängt eller begränsat öppet. Nya eller förändrade åtgärder kan komma att införas snabbt och kungsor.se uppdateras kontinuerligt med aktuell information.

Bibliotek

På grund av smittläget är biblioteket just nu ingen mötesplats, utan anpassat för korta besök och snabba ärenden. Vi har bland annat ställt undan alla sittplatser och begränsat antal datorer. Studierummet är stängt. Alla kommande evenemang är också inställda. Besök oss bara om du är frisk och håll avstånd. Vi rekommenderar digitala tjänster som Biblio med e-böcker och e-ljudböcker, Cineasterna med ett stort utbud av filmer. Vill du inte komma in på biblioteket, kan biblioteket ordna med Take away. Det går att boka ett rum för enskilt arbete.

Badhus

Badhuset är stängt för allmänheten. Badet kommer dock vara öppet för skolsim för barn och ungdomar, födda 2005 eller senare.

Träningsanläggningar

Idrottshallarna är stängda för allmänhet. Föreningar med barn- och ungdomsverksamhet har fortfarande tillträde.

Ishallen är stängd för allmänhet. Föreningar med barn- och ungdomsverksamhet har fortfarande tillträde, barn och ungdomar födda 2005 eller senare.

Lockmora friluftsgård

Lockmora friluftsgård är stängd för allmänheten.

Samlingslokaler

Under den här perioden med strikta restriktioner så hyr vi inte ut fest- och samlingslokaler.

Fritidsgårdarna

Fritidsgårdarna stänger från och med den 24 november och fram till jul. Stängningen kan komma att förlängas.

Västra Mälardalens myndighetsförbund

Västra Mälardalens myndighetsförbund tar endast emot bokade besök. Vill du boka besök eller har några andra frågor når du Västra Mälardalens myndighetsförbund på: Telefon: 0589-67 02 00, 0227-67 02 00 E-post: miljo.bygg@vmmf.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: