Publicerad

Helene Norgren utsedd till årets medarbetare

Årets medarbetare inom socialförvaltningen är utsedd, det är Helene Norgren som fått utmärkelsen. Hon vill genom sitt engagemang lyfta Kungsörs kommuns vårdhjältar för att skapa en stolthet och positiv och varm känsla för vårdyrket. Nu är det Helenes tur att lyftas!

Helene Norgren och socialnämndens ordförande Linda Söder-Jonsson.

Helene Norgren och socialnämndens ordförande Linda Söder-Jonsson.

Helene bjöds in till socialnämnden för att motta priset som består i ett diplom, en blomma och tårta till arbetslaget. Helenes engagemang har fått stort genomslag, hon lyfter varje dag en vårdhjälte och det är verkligen uppskattat av alla fantastiska medarbetare inom vård och omsorg i Kungsör. Helene pratar med stolthet om sitt arbete och allt fantastiskt som varje dag görs av medarbetarna inom vård- och omsorg. Hennes engagemang för alla medarbetare skapar en positiv anda inom vården. Tack Helene för att du lyfter alla vårdhjältar!

Här kan du läsa mer om Helenes initiativ #lyftvårdhjältar

Priset Årets medarbetare inom socialförvaltningen
Socialnämnden har beslutat att inrätta ett pris som två gånger per år ska tilldelas en medarbetare som utfört förtjänstfulla insatser för socialförvaltningens brukare. Chefer och medarbetare kan med motivering föreslå en kandidat till priset.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: