Publicerad

Frivilligservice hjälper de äldre i Kungsör

Behöver du hjälp eller vill du hjälpa andra? Frivilligservice är ideellt arbetande pensionärer som hjälper äldre med allt ifrån att handla, gå till frisören, åka till läkaren eller som sällskap på promenad eller i hemmet.

Gruppen består idag av ett 30-tal engagerade pensionärer. Uppdragen är av olika karaktär och de väljer själva vilka och hur många uppdrag de vill göra. Uppdragen är både engångsinsatser och återkommande uppgifter. Du kan även läsa om Frivilligservice i senaste numret av Kommunkontakt som delas ut till alla hushåll i kommunen.

Förra veckan träffades det härliga gänget i Frivilliservice och samordnaren Birgitta Rosander för en trevlig kväll tillsammans.
- Ett mycket uppskattat initiativ. Vi njöt av varandras sällskap, god mat och häpnadsväckande trolleri. En helafton! sa Lotta Smedt en av deltagarna.

Frivilligservice i Kungsör träffades för en helkväll tillsammans med mat och underhållning.

Är du pensionär och vill ha assistans av Frivilligservice?

Receptionen på Tallåsgården har öppet tisdagar och torsdagar kl. 10-12 för besök eller samtal per telefon, 070-162 90 69.
Måndag, onsdag och fredag kl. 10-12 kan du kontakta samordnare Birgitta Rosander, 0227-60 03 45.

Är du pensionär och vill hjälpa andra äldre?

Välkommen till Frivilligservice, det är bra gemenskap och du väljer själv vilka och hur många uppdrag du vill göra. Kontakta samordnare Birgitta Rosander,
0227-60 03 45.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: