Publicerad

Tina Jansson utsedd till årets medarbetare

Socialnämnden har beslutat att inrätta ett pris som två gånger per år ska tilldelas en medarbetare som utfört förtjänstfulla insatser för socialförvaltningens brukare. Chefer och medarbetare kan med motivering föreslå en kandidat till priset.

Årets medarbetare

Tina Jansson var den 24/10 inbjuden till nämnden för att berätta om sitt arbete. Tina höll ett fängslande föredrag om sitt arbete och de extraordinära insatser hon uträttat under sina tre år i Kungsör. Hon har bl.a. läkt sår där tid för amputation var inplanerad!

Det framgick tydligt att Tina verkligen brinner för sitt arbete och att hon är stolt över den
nytta hon under dessa år gjort för de personer som har sår. Tina innehar en enastående kompetens inom området och är nationellt erkänd bl.a. genom sitt arbete i kvalitetsregistret RiksSår. Hon är mån om att dela med sig av sina kunskaper till kollegor och samverkans­partners för att höja kompetensen inom detta område. Vi fick bl.a. lära oss att varje sår måste diagnostiseras för att kunna behandlas på rätt sätt.

Tina rekommenderar oss alla att äta rätt kost och att använda stödstrumpor då våra blodkärl i dessa nordliga trakter är tunna och vi lättare får åderbrock än i sydliga länder.

Då Tina avslutat sitt föredrag informerade socialnämndens ordförande, Linda
Söder-Johnsson, om det nyinstiftade priset och att Tina var den första att
tilldelats detta pris. Tina blev både förvånad och stolt över priset som består
av ett diplom, en blomma och att tillsammans med sin arbetsplats få fira detta
med tårta.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: