Publicerad

Samverkan med föreningslivet för att genomföra nattvandring

Är ni en förening som vill vara med och nattvandra för att skapa trygghet och gemenskap för våra barn och unga i kommunen?

Nattvandring för ökad trygghet

Tillsammans med er som är föreningsaktiva, skulle vi vilja starta nattvandring. Tanken med nattvandringen är att genom ökad vuxen närvaro, arbeta relationsbyggande och få positiva effekter i samhället så som ökad trygghet och i vissa fall även brottsförebyggande. Nattvandringen kommer vara fokuserad till helger och kvällar mellan klockan 19-23 där föreningen får ersättning för varje utfört pass. Målbilden är att bemanna totalt 20 pass under sommaren och hösten.

Är ni intresserade?

Är er förening intresserad av att vara med och delta i detta arbete för våra unga? Start från vecka 34 och framåt. Vi önskar svar senast den 7 augusti om er förening skulle vilja vara med och bemanna en eller flera av dessa nattvandringspass.

Kontakta oss

Vid frågor eller funderingar kontakta Mikael Nilsson Kultur- och fritidschef på 0227-60 01 55 eller på e-post: mikael.nilsson@kungsor.se
Ni kan också kontakta kommunens säkerhetssamordnare Andreas Ahlsén på 0221-67 00 93 eller på e-post: andreas.ahlsen@vmkfb.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: