Publicerad

Sommarfint i Kungsör

Just nu arbetar vi med att snygga till och göra extra fint runt om i kommunen. Till vår hjälp har vi 45 st sommarjobbande ungdomar, varav 3 st arbetsledare leder arbetet som innebär att en hel del områden i Kungsör kommer få ett lyft.

Emma-Lovisa Mercedes Karlsson

Erik Olsson, David Stridfeldt och Liam Panthong

Under rådande omständigheter och med anledning av coronavirusets spridning i länet har kommunen i år beslutat att alla sommarjobbande ungdomar främst arbetar med utomhusuppgifter under ledning av KKTAB. Arbetsuppgifterna är varierande, bland annat får Kungsörsleden och motionsspår en uppfräschning, ledskyltar tvättas, hagar lagas, skräp och avfall lämnas på Återbruket, sly och ogräs rensas och buskar och häckar klipps. Dessutom tvättas och målas plank, staket och containrar, det blir också ny färg på till exempel dass, omklädningshytter, gungställning och barnvagnsförråd. Det blir också sådd av ängsfröer så vi även framöver kan njuta av vacker blomsterprakt.

- Vi är glada att kunna erbjuda den här möjligheten trots rådande omständigheter. Då många nu blir hemma på ett annat sätt än tidigare år är det extra viktigt att vi kunnat ordna meningsfulla sommarjobb inom vår verksamhet säger Rune Larsen, teknisk chef på KKTAB.

Sommarjobbarna arbetar under 9 veckor i sommar, 15 st åt gången i 3-veckorsperioder.

Arbetsledarna: Viktor Kårefjärd

Elin Nilsson

David Stridfeldt

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30
Avvikande öppettider kommunhuset


Organisationsnr: 212000-2056


Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör


Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör
Mer om fakturering här