Publicerad

Ny plattform för vår kommunwebb kungsor.se

Du har kommit rätt - det är bara kommunens officiella webbplats som ändrat utseende. Bytet av webbplattform är det första steget i arbetet med att kunna erbjuda dig som besöker kungsor.se en bättre service via webben.

Utsnitt nya webben

Från och med den 13 december använder kungsor.se Sitevision som publiceringsverktyg. Det är första steget i vårt arbete med att erbjuda dig som besöker vår webb en modernare webbplats.

Modernare webb nu och nästa år

Redan nu ser webbplatsen lite annorlunda ut. Bland annat har start­sidan fått ett lite annat utseende och det är lättare att surfa på webbplatsen med mobil och surfplatta.

Under år 2017 kommer vi att fortsätta vidareutvecklingen av vår webb. Den kommer att bli modernare och tanken är att det ska bli lättare för dig att hitta information, kontaktuppgifter eller utföra tjänster via webben.

Berätta för oss om du saknar någon information

För att kunna byta publiceringsverktyg har vi manuellt flyttat all information från den gamla till den nya webbplatsen. Det gör att all information kanske inte är på plats än, eller att någon länk här och där behöver justeras. Det är sådant vi nu kommer att arbeta löpande med och förbättra efter hand.

Hittar du något som inte fungerar, eller fattas någon information, på nya kungsor.se är vi glada om du meddelar oss! E-posta info@kungsor.se eller klicka direkt på länken vid "Kontakt för den här sidan" om det är något du vill göra oss uppmärksamma på.

Välkommen att surfa runt och göra dig hemmastadd på Kungsörs kommuns nya webbplats!

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad:

Kontakta Kungsörs kommun

Telefon: 0227-60 00 00

E-post: info@kungsor.se

Öppettider: Måndag-Fredag

7.30-12.00 och 13.00-16.30
Avvikande öppettider kommunhuset


Organisationsnr: 212000-2056


Besöksadress:

Drottninggatan 34, 736 85 Kungsör

Postadress:

Kungsörs kommun, 736 85 Kungsör


Fakturaadress:

Box 34, 736 21 Kungsör
Mer om fakturering här