Publicerad

Fullsatt företagsfrukost i Kungsör

Vilken underbar morgon vi hade tillsammans med näringslivet! Fullt hus och efterlängtat mingel med ”snack runt kaffebordet”

Bild från företagsfrukost 20 oktober

Bild från företagsfrukost 20 oktober

Företagsfrukost gästade Hamngatan 2, där Back on Track har sin utvecklingsavdelning. Sedan ett par år har byggnaden omsorgsfullt renoverats, och idag finns här kontorsytor att hyra.

Bild från företagsfrukost 20 oktober

Mikael Bohman och Cornelia Axelsson Wingarhed

Månadens förebild i oktober är kungsörare

Västra Mälardaleni Samverkan delade ut ”Månadens förebild” till Cornelia Axelsson Wingarhed 🤩
Läs motiveringen på vastramalardalen.se Varmt grattis Cornelia!!🥳💐

Jan-Olof Jacke och Ida-Maria Rydberg

Jan-Olof Jacke och Ida-Maria Rydberg

Svenskt näringsliv frukostsponsor

Morgonens sponsor Svenskt Näringslivs VD Jan-Olof Jacke berättade för oss om deras huvudfrågor just nu (framförallt energi och kompetens), och om vikten av sina regionkontors närvaro i kommunerna, för att fånga upp de lokala företagens frågor som kan påverkas på riksnivå.

Företagsamhet och belysningsprojekt

I programmet mötte vi även ”Årets unga företagare” i Kungsör, William Dahlgren, som driver, BOX 736, Erland Beselin som äger lokalerna på Hamngatan 2 berättade om husets historia och framtid. Tobias Gillberg från Västra Mälardalen i Samverkan informerade om ett kommande belysningsprojekt och att den digitala handelsplatsen ”VM-handel” nu lanseras.
Vi träffade också Energikontoret Mälardalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som tipsade alla om att ta en kontakt med dem! De gör företagsbesök och fördjupar sig gärna i era verksamheter för hjälpä att spara energi☀️

Förstås intervjuades kommundirektören, Kommunstyrelsens ordförande och Företagarna Kungsör skickar en hälsning till alla företag i Kungsör om att söka sig till deras lokala nätverk, som nu utökats med handeln!

Tack alla härliga underbara företag för en gyllene morgon och tack för att ni väljer att driva era företag just i Kungsör. Nästa företagsfrukost i Kungsör är den 8 december.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: