Publicerad

Startseminarium i tre delar

Oavsett om du nyligen startat företag, fortfarande känner dig som nybliven företagare eller är på väg att starta, bjuder Almi tillsammans med Köping, Kungsör och Arboga in till en kostnadsfri seminarieserie i tre delar.

Att starta och driva företag är inte en snitslad bana. När du har tydliggjort din vision, din företagsidé och ditt erbjudande till marknaden, både för dig själv och för din omvärld, ökar dina förutsättningar att lyckas betydligt. Det handlar också om att förstå vilka dina personliga styrkor och svagheter är.

Seminarierna ger dig grundläggande information iom hur du ska tänka när du bygger och fortsätter utveckla din affärsidé. Vi går igenom ekonomi och ditt företags viktiga ekonomiska samband och nyckeltal. Vi tar även upp hur du kan förstå dina kunder och underlätta köp för dessa, hur hittar du dina kunder och vad behöver du göra för att nå dem på bästa sätt.

Seminarierna har tagits fram för att bilda en helhet och är en serie om tre tillfällen.

 
Dag, tid, plats

Onsdag 14 september kl 16-18:30, Köping
Onsdag 21 september kl 16-18:30, Kungsör
Onsdag 28 september kl 16-18:30, Arboga

Pris (inkl. moms)

Kostnadsfritt

Anmälan

Anmälan senast 12 september via Almis hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Ulf Norstedt
ulf.norstedt@almi.se, 021-107805

Information

Almis hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. hittar du mer information om seminarieserien och kan även ladda ner Almis startguide Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: