Publicerad

Företagsbesök hos kiropraktor i Kungsör

Den här gången handlade företagsbesöket om kroppen som arbetsredskap och vikten av att ta hand om den. Malin Larsson har en femårig kiropraktorutbildning och flera års yrkeserfarenhet, hennes praktik i Kungsör är öppen på tisdagar.

På besök hos härliga Malin Larsson som driver Larssons Kiropraktik & Hälsocenter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Mångårig utbildning för trygga händer

Att bli kiropraktor innebär en femårig utbildning, sedan beslutar Socialstyrelsen om legitimation, och det var ingen tvekan för Malin att driva eget företag efter avslutade studier.

Malins praktik hemma i villan i Kungsör är öppen på tisdagar, annars hittas hon i Köping. Under besöket pratar vi om muskelvärk, om kroppen som rörelseapparat, att kroppen är ett viktigt arbetsredskap och ska orka med ett helt liv. Det är viktigt att ta hand om den.

Mentorskap till nya entreprenörer

Att vara småbarnsförälder och ambitiös egen företagare innebär förstås flera utmaningar samtidigt som det finns utrymme för fler typer av serviceföretag att kliva fram. Malin är gärna involverad i exempelvis mentorskap för blivande entreprenörer.

Tack Malin för ett givande besök hos dig! Vill du att vi besöker ditt företag?
Hör av dig med ett mejl till foretag@kungsor.se

Malin Larsson hos Larssons Kiropraktik & Hälsocenter

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: