Publicerad

Utbildning som leder till jobb - nya möjligheter i Kungsör

Vill du jobba inom solkraft, plåtslageri eller med att tillverka butiksinredning? Då har vi nya jobbspår på gång för dig.

Välkommen till en informationsträff om utbildning som leder till jobb.

Tid: Tisdag 15 mars kl 14.00
Plats: Thor Modéenteatern (Drottninggatan 19) Kungsör

Inspiration och information från tre företag

Robert och Henrik som driver dessa företag kommer ge mer information om arbetsplatserna, berätta hur det är att jobba där och vad som krävs för att kunna utföra arbetsuppgifterna.

Visst låter det intressant?

Du anmäler dig till Ulrika.lindgren@kungsor.se senast fredag den 11 mars.

Jobbspår kan vara din väg till jobb

Jobbspår är en möjlighet för en individ att kombinera praktik och studier/aktiviteter. Kort förklarat är företaget med i urvalsprocessen av lämpliga kandidater där målet och avsikten i slutänden är ett arbete hos aktuell arbetsgivare. Under jobbspåret kombineras praktik tillsammans med utbildningsinsatser/aktiviteter kopplat till företagets kompetensbehov samt eventuellt svenskastudier eller andra insatser som företaget bedömer att det finns ett behov av. Ett jobbspårs längd varierar beroende på tidigare förkunskaper hos individen. Ett jobbspår är individuellt upplagt efter varje företag och individ.

Tre företag, olika förväntningar

Hero Solkraft hjälper sina kunder med en helhetslösning när det kommer till att installera solceller. Företagets personal finns med från idé till planering, val av solceller, montering och installation. Här får man lära sig att montera solceller av sina arbetskamrater. Körkort är ett krav.

Arboga Kungsör Plåt och Vent AB är ett företag som ständigt utvecklas i samband med att verksamheten växer. Har du erfarenhet av plåtslageri och/eller ventilationsteknik eller ett intresse av att lära dig mer av detta, så kan det här vara ett jobb för dig. Körkort är ett krav.

Hero Teknik är specialister på att utveckla och producera kundanpassad butiksinredning. Här jobbar man med trådbockning, svarvning, fräsning, montering och packning. På det här jobbet är det bra om man har svetskunskaper.

Gemensamt för de olika företagen är att du ska vara händig, driven, social och förstå att du är en viktig representant för företaget.

Visst låter det intressant?

Du anmäler dig till Ulrika.lindgren@kungsor.se senast fredag den 11 mars.

Frågor hänvisas till Ulrika Lindgren, ulrika.lindgren@kungsor.se

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: