Publicerad

Nu startar vi besöksnäringsträffar

Du som driver ett besöksmål, handel, kafé, restaurang, boende, eller ett aktivitetsföretag i Kungsör är välkommen på årets besöksnäringsträffar.

Drönarbild, Rundelborg JägaråsenAnvänd i besöksnäringssyfte.Foto Jonas Bilberg Foto: Jonas Bilberg Foto: Jonas Bilberg Foto: Jonas Bilberg

Bild:Jägaråsen Foto: Jonas Bilberg

Under året kommer vi bjuda in till olika besöksnäringsträffar och du väljer själv om temat verkar intressant för ditt företag eller förening att vara med på. Du kan delta vid ett eller flera tillfällen. Varje tillfälle ges även möjlighet att samtala och knyta kontakter. Tillsammans kan vi stärka Kungsörs erbjudande och nya och återvändande besökare.

Vi välkomnar dig till en digital besöksnäringsträff Tema: Gruppresor

Den kommer att ske digitalt via teams (pga det rådande läget).

Det praktiska:

Den 19 januari, kl. 16.00 – 17.00 dessa träffar är ca 1 timme, och till en början helt digitala.

Anmäl dig till lina.ekdahl@kungsor.se senast den 18 jan.

Vid anmälan till besöksnäringsträffen kommer du få en teamslänk, som leder dig till det digitala mötet, via smartphone, eller dator.

Läs mer: Hur möter vi efterfrågan på gruppresor, när läget tillåter resor och nära umgänge igen? Vilka erbjudanden har vi att dela och rekommenderar vi varandra?

Ert företag/förening kanske redan idag har ett erbjudande för en liten eller större grupp? (ex. från kompisgäng och arbetslag till bussresor) eller så är det en ny målgrupp för er, kom med och byt erfarenheter på vår träff.

Teman på kommande besöksnäringsträffar: Årshjul handel och evenemang, infopoint, marknadsföring och synlighet.


Har du frågor, eller önskar anmäla ditt intresse,

kontakta: Lina Ekdahl, 073-6629370

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: