Publicerad

Tillväxt Kungsör

Varje år delar Syna ut priset Bästa Tillväxt till den kommun i varje län där företagen växer bäst. Syna granskar boksluten från alla svenska aktiebolag, och utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst.

Utmärkelsen Bästa Tillväxt går till den kommun i varje län i Sverige som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst under året. Utgångspunkten är företagens senast inlämnade årsredovisningar. På så sätt skapas ett tillväxtindex som gör att kommunerna i ett län kan jämföras med varandra och hur utvecklingen sett ut över tid.

Resultat Kungsör

Grattis till företagen som uppfyllt alla tre kriterier i Kungsörs kommun:

  • Anställt
  • Ökat sin omsättning
  • Gått med vinst

Packing Kungsör AB
P Öfverström Åkeri AB
Svarthälls Säteri AB
Lillje Kyckling AB
ELITESÄNGAR i Kungsör AB
Wirenborg's Entreprenad AB
Håkan Modin Åkeri AB
Tolago Infra AB
TecMek i Kungsör AB
Victus Beds of Sweden AB
Anders K AB
K Andersson Rör i Kungsör AB

Syna om Bästa Tillväxt

– Bästa Tillväxt bygger på verkliga fakta till skillnad från olika undersökningar som annars ofta utgår från personliga åsikter. Därför är den så viktig och därför rankas den så högt av både näringsliv och kommuner, säger Harald Stjerna, partner på Syna.

– Trots att många företag haft det kämpigt i spåren av Coronapandemin visar Bästa Tillväxt att det finns gott om livskraftiga företag och kommuner, men också att det finns en betydande framtidstro och tillväxtpotential inom stora delar av näringslivet. Det bådar gott för framtiden!

Läs mer om Bästa Tillväxt här (öppnas i ny flik) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bästa tillväxt 2021 – alla kommunernas placeringar

Bästa tillväxt 2021 – alla kommunernas placeringar

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: