Publicerad

Hälsosafari, ett nytt evenemang i Kungsör

I morgon lördag har du en möjlighet att kika in hos några av Kungsörs hälsoföretag.

Det är hälsosafari i Kungsör på lördag den 23 oktober. Då bjuder flera av Kungsörs hälsoföretag in dig att besöka dem på öppet hus delta i prova påpass, och ta del av fantastiska erbjudanden. Under dagen finns även chans att delta i utlottningen av värdebevis som kan användas hos aktörerna samt teaterbiljetter.

Nu lyfter vi hälsobranchen

Idén till evenemanget kom på ett av näringslivsenhetens branchträffar. Det var under förra hösten och vintern som vi diskuterade vad vi kan göra för att lyfta hälsobranchen, som haft det tufft under pandemin, säger Lina Ekdahl, kultur- och evenemangssamordnare. Då föddes idén om en hälsomässa, det rådade läget gör att vi testar safarikonceptet, som vi känner igen från konst och hantverkssafari.

Lördag den 23 oktober kan du besöka följande hälsoföretag

Villa Wingarhed på Bygatan 6 kl. 10 - 14

Under denna dag har man möjlighet att prova 20 minuters healing, medial vägledning samt hälsokonsultation. Det kommer även finnas extra bra priser om man köper presentkort eller bokar in en behandling på plats.

Carin Sandberg på Villa Wingarhed, kl. 10 - 14

Erbjuder Chakra-meditation, 20 min., liten grupp Healing, energibalansering 20 min per person.

Harmonikällar´n på Odengatan 4 B (källarlokal), kl. 10-14

Jag arbetar som Holistisk terapeut och erbjuder Healing, Regressionsterapi, Mediala tjänster, Lifecoaching, Intuitiv Tarot, Aromaterapi och Zyto-scanning. Under Hälso-Safarin kan du göra Zyto-scanning till specialpris och prova terapeutiska eteriska oljor. Det kommer även att finnas fina boknings-erbjudanden på behandlingar och konsultationer under dagen.

Helenas Friskvård på Kungsgatan 30, kl.10-14.

Helenas friskvård är ett av de nyaste hälsoföretagen i Kungsör Erbjuder friskvårdsmassage och friskvård för fötter.

Shunya Inspiration på Drottninggatan 21, kl. 10-16

Under hälsosafarin kan du passa på att prova YogaQigong - upplyftande, avslappnande och hälsofrämjande övningar för en skönare vardag:
Kl 11.00-12.00. Gratis inträde.
Kl 14.00-15.00. Gratis inträde.
Begränsat antal deltagare/tillfälle - Föranmäl dig gärna för att säkra din plats till anna@shunya.se
Det behövs inga förkunskaper och du utför alltid övningarna utifrån dina egna förutsättningar.

Under prova på-tillfällena är det öppet enbart för deltagarna, övrig tid mellan kl 10.00-16.00 har vi öppet hus för alla! Det kommer finnas fina boknings-erbjudanden på enskild coaching och kurser under dagen!

Känn dig mycket välkommen.

hälsosafari

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: